Izgubljen dan - Motivacija

Verjetno se sprašuješ: Kateri dan je najbolj izgubljen? Vedno se to sprašujemo tudi sama sem se na neki točki v mojem življenju. Vsak človek na svetu nekoč pride do tega vprašanja. Odgovor se ne zdi ravno preprost, ampak morem ti povedati, da je zelo preprost in dejansko ima smisel (odgovor povem proti koncu).

Sama sem se spraševala kakšen oziroma kateri dan je najbolj izgubljen? Dobila sem odgovore: Dan v katerem na naredim nič za blog, dan v katerem nisem ponosna nase, dan v katerem se sama sebi zdim dolgočasna, dan v katerem  se mi nič ne dan, dan v katerem cel dan gledam filme in me zunanji in resnični svet niti malo ne zanima, dan v katerem se nič ne gibam, dan v katerem se nič ne zgodi,... Imela sem res veliko idej o tem kak dan je zame najbolj izgubljen. (Ne glede na odgovor mi ti povej kakšno predstavo imaš o dnevu, ki je izgubljen preden si izvedel/a kaj je pravi odgovor (napiši v komentarjih)). 

Veliko sem o tem razmišljala. In nisem bila niti blizu pravemu odgovoru. Dobesedno so vsi odgovori brca v temo. Dan, ki je izgubljen se sliši obupno in na nek način je res zelo grozno. Ne maram izgubljenih dni. Nekako mi niso blizu. Pa tudi res se počutim slabo ob tem. Pravi odgovor je resnično veliko bolj preprost. 

Tu je odgovor na to vprašanje: Najbolj izgubljen dan je dan, ko se ne smejimo. 
Rekla sem, da je odgovor precej bolj preprost, kot se sliši. Pa še smisel ima in zelo je resnično. Ljudje se vedno začnejo smejati, ko jim to povem. Njihov dan vsekakor ni izgubljen in ni potrebe po slabi volji ali obžalovanju je kar je. Zagotovo je točno tako, kot mora biti. Se bereva spet čez 4 dni! Naroči se na novice, če se še nisi, saj boš le tako na tekočem! 

Komentarji