Postavi se zase - Čas zame

Danes bom govorila o tem kako sem se sama začela postavljati zase. Prebrala sem tole misel: Pretežko sem zgradila svojo pot. Da bi dovolila vsakomur, da stopi nanjo. Nisem nesramna, samo naučila sem se POSTAVITI ZASE!

In se spomnila kako in kdaj ter zakaj sem se začela postavljati zase. 
Ja tisti. ki mi ves čas v komentarjih težiš, da ne sprejmem kritike motiš se! Jaz jo sprejem, ampak na svoj način. Ne ukvarjam se s tabo, ker me tvoje mlenje o tem, da ne sprejmem kritike ne zanima. Sedaj sem to omenila samo zato, da ti povem, da se motiš in, da očitno ne veš kaj je kritika in kako jo jaz sprejemam (v tvojem primeru ne sprejemam). Torej ja bodi kritičen do mene bodi nesramen vseeno mi je, ker jaz vem kaj sem in kdo sem in, ker se ne odzivam na tvoje komentarje mislim, da sprejmem kritiko. Ja vem omenila sem te, kar lahko vzameš, kot, da se odzivam na tvoje kritike. No pa se ne. Bolj me boš žalil in bil kritičen več ogleda bom imela. Ne vem, če bi to rad/a, ampak hvala ti, ker mi daješ več sledilcev. Res iz srca ti hvala. Smej se! Smeh je pol zdravja ane? Aja pa najbolj izgubljen dan je dan v katerem se ne smejiš zato moraš priznati, da se mi moraš res zahvaliti, ker poskrbim, da se na 4 dni nasmejiš, kar je super. Vem, da si super oseba in res bi te rada spoznala daj se mi javi na omrežja pa boš videl/a, da imam prav. 

No sama sem sicer zelo iskrena oseba. Včasih pa sem celo preveč iskrena. Zato se opisujem tudi, kot brutalno iskrena oseba. Nisem nesramna samo iskrena! Ne maram biti nesramna, ker tudi ne maram soditi. Zato sem vedno, kar se da prijazna razen, ko to ne gre. 

Ja vem povedala sem bore malo, ampak nič zato. Si vsaj izvedel/a nekaj novega o meni. Seveda bom še kaj izdala a ne kmalu drug mesec hehe. Se beremo takrat. Če se še nisi se naroči na novice, da boš na tekočem. Nočeš ničesar zamuditi. 

Komentarji