Napredek v mojem duhovnem prebujenju

 Danes ti povem nekaj o sebi. Nekako sem se spremenila, dosegla sem novo stopnjo zavedanja in napredek v mojem duhovnem prebujenju. 

Ko sem se vrnila od mame, ker sem bila 3 tedne. Sem opazila nekaj nenavadnega. Že pred odhodom pa sem videla pred njeno hišo goloba, ki naj bi predstavljal napredek v duhovnem prebujenju. Skratka, ko sem se vrnila nazaj v svojo hišo, ker živim sem se počutila, kot tujec v lastni hiši. Ja vem bila sem doma, a se nisem ravno tako počutila. Bilo je vse tako drugače in, ja poznam ljudi, ki so tu, a nekako se nisem tako počutila. 

Da ne bo pomote te občutki niso negativni, niso nekaj slabega in niso občutki groze in nelagodja ali žalosti ob prihodu. Preden sem šla od mame sem dobesedno jokala, ko pa sem bila na poti domov, ker živim po več mesecev skupaj pa sem se takoj začela počutit veliko bolje. Bila sem res vesela, da grem domov (predvaja se pesem prihajam domov kako ironično). Res so bili dobri občutki. To je tako, kot si predstavljaš, da si nekje, ker še nisi bil/a, ampak je vseeno zelo znan kraj in okolica. Nekaj novega svežega, svet vidiš z čisto drugačnimi očmi. Dobesedno se počutiš, kot, da je vse drugače pa se v resnici ni nič spremenilo. Vse je tako, kot je bilo samo ti to vidiš drugače in posledično to samo še bolj ceniš. Težko je opisati take občutke, ki jih doživljam, ampak ja tako se počutim sedaj, ko sem nazaj. In res sem vesela, da sem doma. Nikoli prej nisem bila tako zelo vesela, da sem doma. 

To je resnično dokaz, da sem se med mojim odmikom k mami spremenila in, imam nov pogled na svet. Naredila sem velik korak v mojem duhovnem potovanju spoznala nekaj novega in sedaj sem boljša različica sebe. In bližje mojemu koncu duhovnega prebujenja. 

Mislila sem, da to, kar se mi je zgodilo ob vrnitvi domov ni tako pomembno, a sem spoznala, da je zelo pomembno zato sem to morala zapisati in dokumentirati, ker je pomembno in to izkušnjo bom res rada brala čez nekaj let. In tako bom lahko spremljala svoj napredek in kaj vse sem spoznala in kdaj se je vse spremenilo in kok časa je minilo med enim dojemanjem sveta v novo dojemanje sveta in take stvari. Verjetno bom tako lahko dobesedno imela pregled nad mojo duhovno potjo. 

Tako to je za danes vse jaz sem to morala deliti s tabo, ker je res pomembno za mojo duhovno pot in za njen razvoj. Vem, da ti je bila objava všeč, ker mnogi teh občutkov verjetno nikoli ne boste imeli pa nič zato. Je pa zanimivo brati kako gre drugim ane? 

Danes (ko to pišem je datum: 11.8. 2024) sem se mimo grede tudi prvič zares začela veseliti prihodnosti, ker čutim, da bom še bolj uspešna, kot sem bila do sedaj in res se ne bojim kaj bo v prihodnosti. Danes pa je morda tudi dan, ko mi simpatija končno povedala kaj čuti do mene. Zato je to spoznanje zame še toliko bolj pomembno. 

Če se še nisi naročil/a na novice se naroči. Pa se beremo spet čez 4 dni!

Komentarji