Surovo jajce - Čas zame

 Danes bom govorila o surovih jajcih. Ja vem ti jih morda še nisi probal/a. Vem tudi, da si ti jih! Veš kdo si in, da mislim tebe. Skratka eni ste jih jedli drugi spet niste. No sama sem jih jedla skupaj s skuto in okus je tako kremast, da sem jih hotela samo še več. Včasih v skuto dam, kar 2 jajca. Zakon za pojest ti rečem. Torej kaj pa ti: Si že kdaj pojedel/a surovo jajce?

Mnogi pravijo, da lahko taka jajca prinesejo okužbe. Po tem takem ne bi smeli jesti ničesar. Potem je najbolje, da vsi skupaj pocrkamo od lakote. Se strinjaš? 

Vedno pravijo to ni zdravo surovo jest pa uno ni zdravo surovo jest, pa hitra hrana tudi ni zdrava, pa ni dobro jest preveč zelenjave pa premalo, pa ni dobo jest hrano iz mirkovalovke,... In podobni nasveti. 

No moj res dober nasvet je ta, da jej, kar ti paše! Vedno bo kaj ne zdravo ali preveč prepojeno z bilo čem. Skratka jej, kar ti paše in ko jih šiša. Nikoli ne bojo zadovoljni. Oseba s katero si te bo že razumela. Ne razumem zakaj ni dobro jesti hrane iz mirkovalovke? Ker kaj je vse hitreje kuhano in ni treba biti pri štedilniku? Ja meni se to zdi način lajfa in res se mi ne, da plačat plina. Raje porabim malo več elektrike saj zato jo imamo. 

Surova jajca so zakon resnično so zdrava rabiš sicer nekaj časa, da se navadiš, ampak ja jaz sem se takoj. In ni mi žal, da jih občasno še pojem, kar surove no s skuto hehe. Poskusi res je kremasto in okusno garantiram ni boljšega zajtrka! 

Tako za danes je to vse se beremo spet čez 4 dni. Do takrat pa poskusi surovo domače jajce s skuto! Ja sama imam doma kure in domača jajca zato nimam sarmonele ali kaj se že lahko stakne v jajcih? no ja poskusi. 

Komentarji