Branje med vrsticami

 Danes  ti razkrijem svojo skrivnost branja ljudi. No bolje rečeno prepoznave branja ljudi in kako mi rata vedet točno kaj si kdo misli o temi, ki jo govorim ali o njihovem počutju v tistem trenutku ali pa v življenju. 

Tega sem se naučila, ko sem bila v internatu naučila me je moja vzgojiteljica, ki je z mano bila od začetka 1 dneva do zadnjega dneva torej 9,5 let. 

Skratka je zelo uporabna metoda in verjemi, da vsakemu pride prav. 

Moreš videt njihov obraz vedet kaj si mislijo, ko jih vidiš, kot mentalist. Opazuje govorico telesa in ve kdaj kdo laže, kot tudi jaz vem za ljudi, ki jih poznam. To je super metoda. 

Ko pa ni fizičnega stika z drugo osebo pa uporabiš svojo intuicijo prav pride tudi za fizične stike, ampak je na spletu veliko bolj pomembna, ker ne moreš videt kako se obnaša ali kake faco naredi, ko ti piše besedilo. No takrat pa moreš upoštevati kake besede uporablja. Ali so dolgočasne, žalostne, vesele... Skratka karkoli, kar ti pove kaj druga oseba čuti. 

Tako to je od mene bolj, kot ne vse kaj je splošen pomen branja med vrsticami bom pogledala na internetu, da boš vedel/a. Je pa pri branju med vrsticami bistvo v besedah in mimiki. Sama sem za osvojitev te veščine rabila leta. 

Tu je še definicija branja med vrsticami: Prepoznati in razumeti, kar je skrito, prikrito ali dvoumno. Če rečemo, da znamo brati med vrsticami, pomeni, da znamo razbrati in razumeti tudi tisto, kar ni jasno in neposredno izraženo, na primer skrite, prikrite ali dvoumne pomene napisanega ali povedanega.

O tem bi lahko pisala kake veščine sem vse pridobila skozi leta? Bi te to zanimalo? (zapiši v komentar). 

To je sedaj vse z danes se beremo spet čez 4 dni. 

Komentarji