Blog in zaslužek- Motivacija

Prebrala sem to misel:

Vse preveč ljudi, ko storijo napako, trmasto vztraja naprej in zato svoje napake seveda ponavljajo. Mnogi verjamejo v moto: “Poskusi in še enkrat poskusi.”, toda sam menim, da bi bilo bolje takole: “Poskusi, se ustavi in razmisli. Potem poskusi še enkrat.”. – William Dean Singleton


In se zamislila nad sabo. Kaj naredim jaz, ko poskusim nekaj doseči?
Poskusim znova, vedno vem, da očitno nekaj ne delam prav, če mi neka stvar ne uspe. Da ne bo pomote, to koliko jaz sedaj na tej stopnji zaslužim z blogom ni neuspeh! To je uspeh saj sem hotela zaslužit z blogom in to resnično počnem! Ja okej vem rekel/a boš ja, ampak ni dovolj za preživetje!

Točno tako! Služim, ni pa dovolj, da preživim. Torej ni res, da ne služim! Morem sedaj potem takem najti način, da bom zaslužila več, kot služim sedaj! Kar pomeni, da morem najti alternativne rešitve kako iz istega bloga dobiti več denarja na mesečni ravni. Kar pa nikakor ni neuspeh ali napaka. To, da ni dovolj za preživetje še vedno ne pomeni, da jaz z tem blogom, ki ga pišem že 5,5 let delam kaj narobe! Nikakor ni narobe.

Grem malo nazaj na začetek, ko sem mislila, da je pisanje bloga meni zanimiva stvar in ko sem rekla, da je pisanje o hobijih res dolgočasno in, da to ni dobra tema za moj blog.

NO morem ti povedati, da je takrat že bilo planirano, da bosta na neki točki 2 bloga! In, napisanih je bilo res nešteto idej, ki sedaj ne vem več točno kje so, ampak jih resnično morem najt! Skratka kmalu sem dojela, da bi ta blog lahko pomagal mnogim ljudem. Moj plan je bil, da pomaga 1 osebi vse, kar je več je samo dodaten plus. Povem ti, da danes vem za vsaj 5 ljudi, ki jim je pomagalo branje mojega bloga, da so se vsaj malo bolje počutili, saj objave niso dolge (razen izjeme, kot je ta), ker kdo si lahko v dnevu vzame 30 min za branje 1 objave? Ja je lažje 2-3min ane? Zato so moje objave krajše in se trudim, da tako tudi ostane!

Če se vrnem v sedanjost se mi zdi, da je moj trud glede bloga že zdavnaj poplačan, ker še kakih 1000 ogledov in bom na 60.000 ogledih v 5,5, letih! Med tem, ko ima moj angleški blog 33,000+ ogleda v kakih 3 letih. zanj nikoli ne vem. Skratka to ni neuspeh je samo korak k večjim prihodkom ali korak k boljšim idejam in iskanjem načinov za večji prihodek lahko tudi z drugimi viri vsekakor.

To sem hotela danes povedati sicer sem objavo improvizirala hotela sem dati res dober primer mislim, da mi je to odlično uspelo. Če kdo kaj ni razumel naj mi napiše v komentar in, če se še nisi se naroči na novice, da boš na tekočem! Se bereva spet čez 4 dni!


Komentarji