Moje zgodbe in nauki - Čas zame

 Danes bom začela z novo vrsto objav v sklopu časa zame. Prijateljica je rekla, da imam veliko za povedat o svojem življenju in o naukih, zgodbah, dogodivščin in tudi koristnih nasvetov. Ki sem jih pridobila skozi moje življenje. Morem povedati, da veliko ljudi pri mojih letih ni šlo skozi tako veliko izkušenj, preizkušenj in ostalih spoznanj, kot jaz. Ja vem izgleda, kot da sama sebe hvalim ja res se, ker menda je nek slovenski pregovor: Dobro blago se samo hvali. Zato sem se odločila, da delim svoje zgodbe o življenju in stvari, ki sem se jih naučila v njem. Veliko takih zgodb sem že delila in mislim, da bom nekatere ponovno delila v tem novem sklopu znotraj tega sklopa. Vsak sklop pa bo imel svojo temo. Nekoč pa bo iz tega nastala knjiga (vsaj tak je plan). Skratka s tabo bom delila življenjske nasvete in nauke iz mojega resničnega življenja. 

Sama sem se veliko naučila v svojih rosnih 20h letih. Resnično veliko stvari vem veliko jih znam. Ravno nekaj dni nazaj je oči skontal, da znam masirat. Seveda je takoj bil: Ti bi s tem lahko služila! To je dobra storitev in res je vredna. Nekje si, kot maserka že uveljavljena. Ja prav ima res sem. Doma pa imam tudi nihalo in tarot karte (oboje je za napoved prihodnosti). Z vsemi tremi storitvami res lahko nekam pridem. Če te zanima napoved prihodnosti mi piši!. 

Res ne rabim službe že z temi 3 rečmi lahko dobim, kar hočem in kar rabim. Nisem vedela, da sem resnično tako zelo taletirana in masaža mi res gre odlično od rok. Vse, kar je pri tem malo slabše je, da se moje roke na neki točki utrudijo, a nimam potem bolečin, ko se spočijejo. Kljub temu, da sem amater pravijo, da obvladam in, da se vidi, da vem kaj delam. Vedno preden začnem koga masirati rečem, da sem amater, da nimajo prevelikih pričakovanj. Morem povedati, da do sedaj še nikogar nisem razočarala vsi so bili presrečni s storitvijo. Nekateri (vsi) niso mogli verjeti kako dobro mi je v resnici šlo. Še presenečeni so bili, ker je bolečina dejansko popustila. 

Glede tarot kart: Ja poznam pomene kart znam jih prav postavit znam povedat kaj pomenijo. Malo se še učim. Zdej zgotovila, da pa je napoved resnična ravno ni. Je pa vseeno ponavadi bolj, kot ne resnično in vsaj malo te pomiri. Glede določene situacije ali pa ne odvisno, kaj pokažejo karte. Meni je pomagalo, da sem se bolje počutila. Če bi to rad/a mi piši na družbenih omrežjih ali gmail. Enako velja za nihalo. 

Tako za danes je bilo to vse malo sem opisala sebe in kaj vse znam. malo pa kaj bo v tem novem sklopu objav znotraj tega sklopa. Meni je bilo všeč ne dvomim, da tebi ni bilo. Za še več take vsebine se naroči na novice. Se beremo spet čez 4 dni!

Komentarji